Cannon, Magnum 10 TS djuprigg

Lagerstatus:
Loading
Art.nr.:
BL406327
Utskriv Utskriv
22 395,00 kr
Mer information
Märke:Cannon

Cannon Magnum 10 TS är en ny elektrisk djuprigg med en tresiffrig djupräknare. Hastigheten på djupriggen är mycket hög, 75 m/min vilket är den snabbaste på marknaden. Djupriggen har automatiskt stopp när vikten når vattenytan. Lodvikter på upp till 9 kg kan användas. Cannon Positive Ion Control ger möjlighet att skapa attraktiva elektriska fält runt båten som attraherar fisk. Djupriggen varnar för låg batterispänning. MAGNUM 10 TS har en kraftig teleskopisk bom justerbar från 61 cm till 134 cm. MAGNUM 10 TS är vitlackerad och har ett rostfritt wirehjul och en rostfri bom. Den är anpassad både för salt och sötvatten fiske.

Den är vid leverans utrustad med kamouflerad 120 meter rostfri stål wire, wirehjulet är enkelt att byta vid behov. MAGNUM 10 TS levereras med lågprofil svirvelfäste.

WIRE LÄNGD
Rostfri 76 m wire (250 ft)BOM
Rostfri teleskopisk 61-134 cm
SPÖHÅLLARE
En styckMAX LODVIKT
9 kg (20 lb)

Frakt

Normalpaket (under 1,4 meter lång/max 25kg) – 99kr
Volympaket (över 1,4-2,0 meter lång) – 995kr
Alla paket skickas som försäkrat gods. Alla paket skickas med Track & Trace. Budet levererar paketet på närmaste avhämtningsplats.
 

Retur

Vi ger 14 dagars full ångerrätt/returrätt. Du skall inom 14 dagar efter mottagelse informera oss pr. mail om att du ångrat ditt köp och önskar att returnera varan. Därefter har du 14 dagar till att skicka tillbaka paketet.
Ångerrätten gäller alla varor som inte är specialanpassade efter kundens krav/specifikationer/önskemål.
Ovanstående gäller endast försäljning till privatpersoner.